Contactgegevens

Lien Keijl

De Witte Wind
Voorstraat 46
4503 BK Groede

Mobiel: 06 250 33 286

lucky13@zeelandnet.nl
Instituut voor Mindfulness

Mindfulness trainer MBCT en MBSR, lid van de VMBN (Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen).

Al sinds 1977 bezig met meditatie, de ene week wat meer en de andere week wat minder, totdat ik de kans kreeg om naar Tibet en Nepal te gaan. In Nepal heb ik een tiendaagse meditatietraining/retraite gevolgd in het Pullahari klooster. Bij het Naropa Instituut in Cadzand (boeddhistisch centrum) heb ik lessen gevolgd bij onder andere Lama Karta.

In 2004 volgde ik via mijn werk een 8-weekse mindfulness training, gegeven door Johan van de Putte en georganiseerd door Rik Schacht, en heb in 2005 ben ik gestart met de 4 jarige opleiding bij Johan Tinge aan het Instituut voor Mindfulness. Vanaf 2005 geef ik mindfulness trainingen en sinds 2009 ben ik gecertificeerd mindfulness trainer.