MEDITATIE TRAINING

2020

Na het volgen van de 8-weekse training is het mogelijk om terugkomsessies bij te wonen.

Deze zullen worden verzorgd op elke laatste woensdag van de maand van 18.30 tot  20.00 uur en van 20.00 tot 21.30 uur.

LET OP: Vanaf januari 2020 zitten we op een nieuwe locatie. Een kleine zaal in buitengebied bij Nieuwvliet. Openslaande deuren met uitzicht naar de Zeeuwse polder….Ruime parkeergelegenheid. Makkelijk bereikbaar. Iets verder dan Breskens….paar kilometer…en bij rotonde van Nieuwvliet ga je op de rotonde 3e afslag…de dijk op…en je houd bij driesprong links aan en dan ben je er eigenlijk al

In de Morelleput
Sint Bavodijk 56A
4504AB Nieuwvliet

 

Elke avond heeft een eigen thema en we zullen korte en lange oefeningen doen gericht op dit thema. Voor veel deelnemers een herhaling ofwel een verdieping en voor sommigen een kennismaking. Voel je welkom!

De kosten voor de meditatieavonden/terugkomsessie bedragen € 10 voor anderhalf uur les in groepsverband. Gun jezelf regelmatig een meditatieavond, ervaar de stimulans van het samen mediteren en doe inspiratie op. Het is open voor iedereen, geen ervaring vereist.

Matten en kussentjes zijn aanwezig, eventueel zelf een deken en/of kussentje meenemen.

Graag vooraf aanmelden in verband met het sluiten van de deur.

Thema’s 2020

  • TRAINING IN 2020 ZAL vanaf 24 Juni OOK ELKE LAATSTE WOENSDAG VAN DE MAAND ZIJN VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN WAARNEMING EN INDIVIDUELE ONTWIKKELING EN BEWUSTWORDING.

UITERAARD HOREN DAAR DE BASIS OEFENINGEN BIJ.

DE KRACHT VAN DE HERHALING OFWEL DE DISCIPLINE WAARMEE JE JEZELF IN HET VERANDERINGSPROCES BRENGT ZIJN DE BASIS VAN ELKE AVOND DAT WE SAMENKOMEN.

DUS NIEUWE MENSEN EN MENSEN DIE WILLEN KENNISMAKEN ZIJN VAN HARTE WELKOM EN WORDEN MEEGEDRAGEN IN DE ERVARINGEN VAN DE ANDERE AANWEZIGEN.

LIEN*