8-weekse training beginners

Mindfulness wordt door Lien gegeven in een 8 weekse training. Het is aanbevolen om niet meer dan één les te missen.

Voor de deelname aan de training zal er een (individueel) intakegesprek plaatsvinden. Bij het intakegesprek, dat ongeveer 20 minuten in beslag zal nemen, kun je vragen stellen en ik zal de aangeven wat jij van de training kunt verwachten en wat er van jou wordt verwacht. Ook zal ik vragen om een formulier in te vullen waar wij gemaakte afspraken op kunnen vastleggen.

De training omvat 8 sessies van 2,5 uur, of korter bij kleine groepen of individuele trainingen.

Mijn manier van werken met de wekelijkse thema`s is vooral ervaring opdoen middels diverse aandachtsoefeningen cq meditaties.

Niet te veel praten, vooral ervaren …. en leren om vanuit het “doen” in het “zijn” te komen.

Niet uren achtereen zitten, maar veel afwisseling en ruimte genoeg om ervaringen te delen.

Realiseer je wel dat gedurende de 8 weken training er per dag ongeveer 1 uur tijdsinvestering aan oefeningen gevraagd wordt (inzetten van eigen kracht).

Contra-indicatie

Contra-indicatie wil zeggen ….. een reden waarom ik vind dat jij de training op dat moment beter niet kunt volgen. Dat hangt altijd af van je persoonlijke situatie.

Tijdens het intakegesprek wordt besproken of er omstandigheden zijn waarom jij de training op dat moment beter niet kunt volgen. Een voorbeeld van een contra-indicatie kan zijn: drugsgebruik.