Kosten

De kosten voor de 8-weekse training Mindfulness voor beginners in groep bedragen € 450- (exclusief 21% BTW). Dit is voor de 8 trainingen van ongeveer 1,5 à 2 uur per week, inclusief lesmateriaal, koffie, thee of water. Het intakegesprek en eventueel een nagesprek zijn gratis.

De kosten voor de 5-weekse training Mindfulness voor gevorderden in groep bedragen
€450,– (exclusief21% BTW).

De kosten voor het individueel traject ( ook voor gevorderden ) bedragen €450,- (exclusief 21% BTW).

Individuele lessen of coaching in Groede, per uur: € 56,= (incl. BTW).

Matjes en kussentjes hoef je niet mee te nemen, daar zorgen wij ook voor.

Studenten en mensen met een lager inkomen of uitkering komen in aanmerking voor een verlaagd tarief, de prijs zal op individuele basis worden afgesproken.

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness trainingen geheel of gedeeltelijk,onder de voorwaarde dat je een verwijsbrief hebt van de huisarts of van de bedrijfsarts.

Daarnaast moet de trainer een categorie 1 trainer zijn, Lien is lid van de VMBN en categorie 1 trainer.

Kijk voor meer informatie op Zorgwijzer en wij adviseren om altijd vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar (om problemen achteraf te voorkomen). Verzekeraars stellen allemaal zo hun eisen voordat je in aanmerking komt voor vergoeding, geef duidelijk aan wat er voor jouw verzekeraar op de factuur hoort te staan.

Soms worden de kosten vergoed door de werkgever, als er bijvoorbeeld sprake is van stress gerelateerde problematiek door werk (voor meer informatie VMBN – Vergoeding Mindfulness), dus informeer daar even naar voordat je langskomt voor het intakegesprek.

Vanaf 5 personen geef ik ook trainingen op locatie aan scholen, bedrijven en instellingen. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de reisafstand, neem contact op om je wensen te bespreken.