Jaartraining Mindfulness 2019

Jaaaa! Het is zover!!!
In 2019 verzorg ik een groeps jaartraining Mindfulness bij Centrum Qi in Breskens. Een locatie vlak naast het strand en een ruime zaal met uitzicht over zee.
Een jaartraining waarbij de 8 weekse eigenlijk uitgespreid is over een heel jaar, plus een heleboel extra.
Vijf keer per jaar heb je een heel weekeind les.
Zaterdag en Zondag van 09.30 tot 17.00 uur.

Een ochtend en middag programma met formele en informele oefeningen. Voor beginners maar voor gevorderden ook een bijzondere ervaring. De kracht van de herhaling en ervaren dat je met je ervaring anderen van dienst kunt zijn door het delen en ondersteunen. Dit levert weer heel erg veel ervaring op wat voor jou verdiepend gaat werken.
Tijdens de tussenliggende weken kan je mij telefonisch bereiken om vragen te stellen of dingen te bespreken die voor jou op dat moment van belang zijn.
Het laatste weekeind ontvang je een certificaat van deelname als je alle weekeinden hebt bijgewoond.Voor sommigen is dat ook van belang als ze zelf een opleiding Mindfulness willen gaan volgen.

23 januari is er een info avond waar we behalve praktische informatie ook wat oefeningen zullen doen zodat je een goed beeld hebt wat je te wachten staat.

Een jaar training wordt door mij ook individueel aangeboden. Voor sommigen bleken 8 weken te kort om daarna alles zelf te kunnen volhouden terwijl men dat wel graag wil omdat men verbetering ervaart in het leren omgaan met fysieke klachten. Groepstraining is nog krachtiger omdat je kunt reflecteren op anderen en ook hoort en ziet en ervaart dat jij echt niet de enige bent dit met problemen zit of moeite hebt met bepaalde dingen in je leven Delen is nl altijd meer en dat ga je letterlijk ervaren.

Een jaar lang samenwerken en zorgen dat je je leven verandert zoals jij het graag wil. Hoe vet is dat?
Elk weekeind krijg je een hand-out en andere bijzondere aanvullingen om te zorgen dat je heel goed gaat ervaren en begrijpen wat dit voor je kan betekenen
Ik ga veel aandacht besteden aan voeding en life style maar er is ook aandacht voor beweging en muziek.

De koffie en thee en de lunch zijn inbegrepen. En op deze mooi plek zijn er ook, indien je dat wil nog talrijke andere gezonde alternatieven te koop.

Wil je nu je leven gaan veranderen of je burn out de baas worden of leren omgaan met je angsten of slapeloosheid of heb je chronische pijnklachten waar je geen raad mee weet,
meld je dan aan voor de info avond op 23 januari bij centrum Qi in Breskens.

lucky13@zeelandnet.nl of 06 25033286.

Hartelijke groet en voel je welkom,
Lien*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *